Laser Presenter

ساخت وبلاگ

امکانات وب

Laser Presenter

Klein en handig, je constante metgezel en altijd klaar voor gebruik tijdens conferenties, presentaties of in de klas. De LED-lamp helpt ontgrendelen van een slot in het donker als een begeleider 's nachts, enz. De sleutelring zorgt voor een veilige bevestiging aan een sleutelbos of broeklus.

Laser Presenter 5mw

Oxlasers LS02 Laser Presenter 5mw

Laser Presenter-professionele selectie:

1. Professor, leraar --- Goede assistent-leraren om gemakkelijk te bepalen het bord weg met een presentatie afstandsbediening!

2. Zakenman, witte kraag --- Het is cool en energiek om een presentatie te maken of geeft een lezing aan uw klanten met een laser pointer.

3. Meeting Moderator, het reciteren van het museum / belichting / een site --- Met een laser presentator, kunt u eenvoudig en nauwkeurig uw verre doel dat is groot en breed te laten zien, het is een praktisch en trendy!

Wij bieden hoge kwaliteit laser powerpoint presentatie en de beste prijs, de juiste mensen boven! U kunt winkelen met vertrouwen!

Compact, draadloos presentatie-instrument met handig opbergbare USB-ontvanger en laseraanwijzer om uw presentaties op professionele wijze te bedienen - 3 knoppen om uw diapresentatie te bedienen: diapresentatie starten/stoppen, vooruit /terug uit gaan en zwart scherm - Betrouwbare draadloze werking van 2,4 GHz voor vloeiende en directe reacties en een bereik tot 10 meter - Technologie zonder stuurprogramma: installatie van een stuurprogramma is niet nodig. Just plug + go! - Energiebesparende technologie voor extra lange gebruiksduur van batterij; inclusief statusindicator voor batterij en aan/uit-knop.

Beloofd door Verkoper : Professional Services. Is gewijd aan het verstrekken van de beste shopping ervaring mogelijk. Als je koopt, kunt u er zeker van zijn dat we hier zijn om zorg te dragen voor al uw vragen en zorgen. Aarzel dan niet om ons te contacteren. In 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. Professioneel product. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer grote bedrijven. Kan veel laser pointer. Betrouwbare kwaliteit, goede service. We zullen het beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u! Blij met uw komst!
Over douanecontrole, zullen we alle risico's tijdens het transport dragen. Als u niet de producten te ontvangen of de producten in geval van kwaliteitsproblemen, zullen we een nieuwe voor u opnieuw of geeft u een volledige terugbetaling. In een wereld, Wij zorgen ervoor dat onze klanten geen risico's hoeft te nemen!

 

laserpennen...
ما را در سایت laserpennen دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : laserpen kopen lywing بازدید : 690 تاريخ : جمعه 26 دی 1393 ساعت: 14:57